Šansa za posao u digitalu: Nauči digitalni marketing i postani kandidat za poziciju u kompaniji Default design

Kada nekoga upoznajemo, već u prvih 7 sekundi stičemo utisak o toj osobi; i biznisi koje srećemo online nisu izuzetak od ovog pravila. Zapravo, u njihovom slučaju, odluku o tome da li su nam zanimljivi možemo da donesemo i za manje od jedne sekunde!

Imajući to u vidu, milioni brendova su u stalnoj trci za pažnjom i poverenjem ljudi, pa je važno da budu primećeni. Najbolji način da to postignu jeste, naravno, pomoću digitalnog marketinga.

Jednostavno, kupci i klijenti su na internetu i društvenim mrežama, i upravo tu moderne kompanije žele da ostvare dobar utisak i uspešno posluju. Za to su im neophodni Digital marketing menadžeri, koji brinu o tome da brendovi dođu do što više mušterija, tako da uspešno grade i razvijaju svoja poslovanja.

Pred tobom je prilika da otkriješ kako to postižu, i postaneš jedna ili jedan od njih: upiši šestomesečnu obuku, nauči sve što ti je potrebno za poziciju Digital marketing menadžera, i po završetku obuke automatski ulaziš u proces selekcije za ovu poziciju kod jedne od vodećih marketinških agencija u Srbiji – Default design.

Pozovi 021/300-20-33 ili 060/664-89-64 i saznaj kako da se prijaviš već sada.

Firma Poslovna savršenost organizuje još jedan projekat „Obukom do posla”, kojim je do sada zaposleno preko 550 ljudi. Ovog puta, u saradnji sa kompanijom Default design, pružamo šansu za zaposlenje na poziciji Digital marketing menadžer svima onima koji žele da uče, stvaraju i napreduju u brzorastućoj i uzbudljivoj sferi digitalnog marketinga.

Kompanija Default design je osnovana 2014. godine sa sedištem u Novom Sadu. Od svog nastanka do danas, beleži vrhunske rezultate u pružanju kompletnih marketinških usluga brojnim domaćim i inostranim klijentima.

Ovaj ambiciozan i energičan tim se može pohvaliti titulom zastupnika jedne od najvećih američkih kompanija za email marketing – Drip, kao i izborom za jednu od 20 najboljih agencija za digitalni marketing u Srbiji od strane DesignRush Marketplace-a.

Osim fokusa na poslovne uspehe, Default design veliku pažnju poklanja i rastu zaposlenih: njihova vrata su otvorena za sve one koji su spremni da stiču nove veštine i doprinose napredovanju celog tima, te predstavlja savršeno mesto da otpočneš ili nastaviš svoju karijeru u digitalnom marketingu.

Tražena znanja + Šansa za zaposlenje

Ako bi bilo potrebno da sastavimo listu zanimanja za koja „nema zime” u budućnosti – stručnjaci za internet marketing bi se sasvim sigurno visoko kotirali.

Naime, prisustvo na digitalnim kanalima komunikacije je neophodno za uspeh svake ozbiljne firme. Samim tim, kompanija koja želi da se održi u poslovanju, mora da zaposli ili sarađuje sa Digital marketing menadžerom koji upravlja nalozima na društvenim mrežama, kreira i vodi marketing kampanje, sprovodi analitiku i učestvuje u još mnogim zanimljivim, ali odgovornim procesima.

Tokom ove šestomosečne obuke, usvojićeš upravo te veštine i na kraju imati sva potrebna znanja da postaneš član tima marketinške agencije. Najbolje od svega: kompanija Default design ti odmah nakon uspešno završene edukacije pruža tu šansu – automatski ulaziš u proces selekcije za zaposlenje!* Od tebe se očekuje samo volja za usavršavanjem i napredovanjem u ovoj kreativnoj i perspektivnoj industriji.

*NAPOMENA: Poslovna savršenost pruža samo stručno osposobljavanje za zanimanje Digital marketing menadžera. Zaduženi za selekciju kadrova u kompaniji Default design, na osnovu selekcionog procesa sa svim polaznicima, biraju kandidata/e koji će dobiti mogućnost zaposlenja.

Kako izgleda proces edukacije?

Obuka za poziciju Digital marketing menadžera počinje tokom septembra 2022. godine i održavaće se dva puta nedeljno u trajanju od po 90 minuta, tokom 6 meseci.

Nastava se izvodi online putem Skajpa, uživo. Dakle, možeš da pratiš časove sa kojeg god mesta želiš, i aktivno učestvuješ – razgovaraš sa predavačem i kolegama, i odmah dobiješ korisne smernice i savete.

Sve informacije o organizaciji online kursa možeš dobiti pozivom na 011/40-82-116; 061/66-48-964.

Program je namenjen svim osobama sa teritorije Novog Sada i Vojvodine. Obuku mogu pohađati i polaznici iz drugih gradova Srbije i regiona, kako bi stekli zvanje Digital marketing menadžera, koje otvara brojne mogućnosti na domaćem i inostranom tržištu rada. Ili se možda preselili u Novi Sad radi zaposlenja u perspektivnoj marketinškoj agenciji Default design.

 • Predstavljanje internet tržišta
 • Prvi korak kampanje – određivanje ciljne grupe
 • Kako se kreira sadržaj za web. Kopirajting pravila i struktura teksta
 • Pisanje prodajnih naslova i otvaranja, najvažnijih elemenata svake kampanje
 • Web sajt marketing. Rad u WordPress platformi za izradu sajta
 • Priprema i obrada fotografija u najpoznatijem marketinškom programu Canva
 • Pravljenje video sadržaja
 • SEO ili optimizacija sadržaja za Gugl. Tehnike i taktike pozicioniranja sajta na 1. strani pretrage
 • Google Adwords. Otvaranje i podešavanje naloga. Izrada reklama
 • Email marketing. Šta je newsletter i kako se pravi
 • Facebook marketing – saveti za najefikasniju promociju i prodaju. Vođenje strane i kreiranje oglasa
 • Kako iskoristiti potencijale Instagrama. Otvaranje i vođenje biznis naloga
 • TikTok društvena mreža
 • Linkedin marketing

Tokom obuke, steći ćeš osnovna i napredna znanja iz različitih oblasti digitalnog marketinga, i biti potpuno spremna ili spreman za proces selekcije u kompaniji Default design, kao i za konkurisanje za poziciju u bilo kojoj drugoj digitalnoj agenciji.

Plan i program nastave prilagođen je kako potpunim početnicima, tako i onima koji imaju iskustvo u digitalnom marketingu ili bilo kojoj drugoj sferi. Zato je ovo idealna šansa da otpočneš ili nastaviš svoju karijeru u digitalnom marketingu.

Kompanija „Poslovna savršenost” već 10 godina uspešno realizuje projekat Obukom do posla, kroz koji zajedno sa firmama saradnicama stvaramo prilike za kvalitetno i praktično obrazovanje svima koji žele da uče nove veštine, i zatim steknu šansu za praksu i zaposlenje. Priče i utiske polaznika možeš pogledati ovde.

Ukoliko ne postaneš deo Default design tima, i dalje ćeš imati sjajno iskustvo i znanje koje će te isticati od mnogih drugih kandidata, pa tako možeš aplicirati i za druge pozicije u marketing industriji. Takođe, možeš se opredeliti i za freelance karijeru – da samostalno pronalaziš klijente i organizuješ svoj posao.

Vreme je da kreneš u susret novim mogućnostima. Iskoristi jedinstvenu priliku – stekni ili unapredi znanja o digitalnom marketingu, i postani deo u uzbudljive i perspektivne industrije!

Obezbedi šansu za novi posao i karijeru!

Prijavi se na vreme, ostvari popust i počni da zarađuješ od svog znanja! Puna cena specijalističke obuke za poziciju Digital marketing menadžer iznosi 21.600 rsd mesečno. Ako se prijaviš do petka 14.10.2022. ostvaruješ popust od 50%. Cena sa popustom iznosi 10.800 dinara mesečno.

Start obuke je početkom septembra. Rezervaciju mesta i potvrdu svog učešća na obuci obezbeđuješ uplatom iznosa od 4.200 dinara (ulazi u ukupnu cenu obuke).

Prijavi se pozivom na broj 021/300-20-33 ili 060/664-89-64, piši nam na mail info@bizniskursevi.com  ili popuni online formular u nastavku strane.

*Kompanija Poslovna savršenost se nalazi u PDV sistemu Republike Srbije. Sve cene su prikazane u dinarima sa PDV-om.

  Ime i prezime:

  Kontakt telefon:

  E-mail adresa: