Obuka za HR menadžera

Od svog tima zaposlenih napravite dream team

Ljudi koji često menjaju i biraju ljude nemaju pojma o izboru ljudi!

 

Robert Half, osnivač i vlasnik “Robert Half International”

Na menadžment ljudskih resursa odlazi oko 50% svih troškova Vaše firme. Zato, pravilnim upravljanjem kadrova, ulaganjem u njihov razvoj i motivaciju povećava se efikasnost kompanije, njena tržišna vrednost, a to sve vodi krajnjem cilju – ostvarivanju dobiti.

Za svaku modernu firmu koja želi da opstane u tržišnoj utakmici, ljudski resursi moraju biti stručni i moraju se baviti zaposlenima od procesa selekcije do njihovog prestanka rada za kompaniju. Kvalitetan HR menadžer omogućava zaposlenima da daju svoj puni potencijal i da u firmi pravi čovek bude na pravom mestu.

Zašto je svakoj firmi potreban odličan i odlučan HR menadžer?

Bilo da ste vlasnik malog preduzeća ili pak velike kompanije sa preko 100 zaposlenih, Vaš cilj je isti – pobeda nad konkurencijom i osvajanje prvih pozicija na tržištu, a to prvenstveno zavisi od toga da li su i koliko Vaši zaposleni motivisani, organizovani, obučeni, plaćeni, kolikom brzinom prevazilaze nesuglasice i probleme. Odnosno, koliko dobro radi Vaš menadžment ljudskih resursa.

U oba slučaja potreban Vam je vođa tima koji dobija, tj. dobro obučen menadžer ljudskih resursa. Zašto?

Veštim pronalaženjem stručnih kadrova, HR menadžer će značajno smanjiti troškove Vaše firme i doprineće privlačenju novih klijenata i povećanju profita. A to i jeste cilj postojanja Vaše kompanije.

“Zagrebite” po uspehu najpoznatijih giganata na svetu i videćete da iza njega stoji veliko investiranje u stvaranje tima zadovoljnih i motivisanih radnika Uzmite primer McDonaldsa. Oni danas zapošljavaju preko pola miliona radnika u preko 28 700 objekata širom sveta, a svake godine ulažu 10 miliona $ za usavršavanje najvrednije imovine – svojih ljudi.

Ako ljudski resursi imaju veću stručnost, to znači da firma ima veći profit

Iz tog razloga sve više kompanija sa našeg tržišta uviđa nužnost ulaganja u oblasti HR menadžmenta.

Obuka za HR menadžera u Poslovnoj savršenosti traje dva meseca i obuka je namenjena za vlasnike preduzeća i zaposlene.

Obuka za ljudske resurse – Šta da očekujete?

  • Dobićete korisno, savremeno i relevantno znanje koje odmah možete primeniti u rukovođenju vašeg tima zaposlenih
  • Obuka za HR menadžera je u potpunosti prilagođena poslovnim potrebama i zahtevima svakog klijenta pojedinačno
  • Nastava je zasnovana na principu radionica i simulacija realnih poslovnih situacija sa kojima ćete se i sami sretati u daljem radu
  • Program vodi HR menadžer koji radi u vodećim domaćim kompanijama, a preneće vam moderne HR veštine koje i sam uspešno svakodnevno primenjuje
  • Predavač je dostupan za online konsultacije tokom trajanja obuke, a 1x mesečno na “otvorenim vratima” odgovara na sva Vaša pitanja
  • Kurs za menadžera za ljudske resurse je interaktivnog karaktera, a kako bi se predavač svakom polazniku kvalitetno posvetio. Grupe su male (5 – 10 ljudi)
  • Škola Vam obezbeđuje besplatan kvalitetan priručnik i učionice opremljene savremenom tehničkom opremom (računari, LCD TV, wireless internet…)
  • Po završetku kursa škola organizuje testiranje znanja i dodelu sertifikata o uspešnom pohađanju nastave (polaznici nemaju dodatnih troškova).

Obuka za ljudske resurse na 60% popusta prijavom do 15.07.2018.

 

Pozovite nas na 011 40 82 117 ili se prijavite na info@bizniskursevi.com i platite obuku 60% jeftinije – 99eur/mesečno umesto 219eur/mesečno.

Iskoristite promotivni period i dođite da Vas naučimo kako da rukovodite stvaranjem najboljih kadrova u Vašoj firmi. Neka Vaši ljudski resursi budu Vaša najveća snaga.