Zauzmite 1. poziciju na Googlu i pomozite kupcima da Vas brže pronađu

Pokrenuli ste web sajt kojim pokušavate da promovišete Vaše proizvode i usluge, da se probijete među konkurencijom i osvojite internet tržište. Uložili ste novac u njegov dizajn, jer želite da se predstavite u punom sjaju i ostavite dobar utisak na posetioce. Odlično, ali moramo Vas pomalo razočarati – tek ste na pola puta do cilja.

Zašto samim postavljanjem web sajta niste ni blizu prodaji Vaših usluga i proizvoda? Ukoliko sajt nije vidljiv na 1. strani Googla i „na izvolite“ korisnicima, ma koliko da je dobar proizvod ili kvalitetna usluga koju nudite, bez posetilaca – Vaš sajt je mrtav. Bacili ste novac. Zvuči surovo, ali je istina. Statistika kaže da 90% korisnika interneta kada nešto traži gleda samo 1. stranu, dok sajtovi na 2. strani Googla dobijaju svega 1,5 klikova (potencijalnih kupaca). A Vi svakako želite da kada kupci ukucaju u pretraživač ono čime se bavite prvo nađu Vas, a ne Vašu konkurenciju.

Zato je očigledno da je za Vaš opstanak na savremenom tržištu presudno da imate web sajt što bolje pozicioniran na 1. strani Googla.

Google je mesto gde je mnogo važnije pobediti nego učestvovati

SEO (Search Engine Optimization) je marketinška strategija što boljeg pozicioniranja Vašeg sajta na internet pretraživaču, kako bi bili ispred konkurencije i potisnuli je. Optimizacijom sajta za Google dobijate najefikasniju i najjeftiniju promociju danas. Jer internet je danas jednako Google. Pošto je SEO optimizacija proces koji traje, vodeća pozicija na Google, na sreću, može se privremeno i kupiti – putem plaćenih oglasa, Google Ads.

Na koji način SEO strategija i Google Ads “rade“ za Vaš biznis?

Evo primera: imate fotografsku radnju u Novom Sadu. Svaki put kada neko ukuca u pretraživač (ključne) reči foto radnja ili izrada slika Novi Sad, Vaš sajt, ako je dobro optimizovan, pojavljuje se među prvim rezultatima pretrage i što je najvažnije, ispred sajtova ostalih foto radnji u Novom Sadu. Rezultate optimizacije sajta nećete odmah videti, ali dobit na duge staze Vam je zagarantovana. Za to vreme možete iskoristiti prednosti Googlovih plaćenih oglasa i osigurati prve pozicije upravo za ono što nudite.

Zaključak je i više nego jasan: svaka ozbiljna firma danas, bez obzira kojom se delatnošću bavi, mora u svom timu imati dobro obučenog SEO i Google Ads stručnjaka koji će umeti da sajt pretvori u pravi magnet za kupce.

advertising-adwords-coffee-927566

Naučite da sami nađete ljude koji žele da pronađu Vas

Mnoge firme troše brdo novca na stare neefikasne kanale marketinga, nestručnu optimizaciju i preplaćene Google reklame koje ne donose rezultate. Da li ste i Vi među brojnim marketing agencijama koje nude usluge SEO i Google oglašavanja uzaludno tragali  za pouzdanim spoljnim saradnikom? To se može pretvoriti u pravu nemoguću misiju bez kraja.

Istina je da postoje i brojni SEO i Google Ads tutorijali koji Vas mogu podučiti osnovama ovih marketinškog alata. Možda ste probali i da na taj način poboljšate mesto Vašeg sajta na Googlu? Ipak, ukoliko se upustite u samostalnu optimizaciju ili Google Ads kampanju, a niste dobro obučeni, kada nešto pođe po zlu, to nećete ni primetiti dok ne postane prekasno. Osim toga, optimizacija je kontinuirani proces bez roka trajanja. Potrebno je da neko radi na Vašem sajtu svakoga dana. Pretraživači stalno uvode nova pravila, a istovremeno morate biti u toku i sa onim što radi Vaša konkurencija.

Zato je najsigurniji i najefektniji način da osvojite Google, ulaganje u Vašu kvalitetnu SEO i Google Ads obuku ili obuku Vašeg zaposlenog. Dobićete efikasnog, uvek dostupnog i produktivnog čoveka u Vašem timu koji brzo donosi vidljive rezultate i svakako smanjiti troškove firme, izbegavajući plaćanje grešaka ili agencija sa strane.

8 razloga zbog kojih su nam vlasnici poznatih domaćih firmi ukazali poverenje

Škola Poslovna savršenost organizuje dvomesečni SEO i Google Ads kurs za vlasnike i zaposlene u preduzećima. Naučili smo mnoge klijente kako da efikasnom primenom SEO i Google Ads tehnika uštede novac, privuku nove kupce i povećaju svoju zaradu i po nekoliko puta. Pogledajte listu kompanija čiji su vlasnici i zaposleni usavršavali svoja znanja iz ove oblasti u našoj školi.


Evo zašto su se između ostalog oni odlučili za nas:

  1. Obuku smo zasnovali na pozitivnim i negativnim primerima iz prakse, studijama slučaja, a svakom klijentu pristupamo pojedinačno prilagođavajući nastavu delatnosti kojom se bavi
  2. Dobijate praktično, korisno znanje koje odmah možete primeniti na Vašem sajtu
  3. Predavač ima bogato iskustvo iz SEO i Google Ads oblasti
  4. Polaznici se vođi nastave mogu uvek obratiti putem online konsultacija, a 1x mesečno u dogovoreno vreme on će odgovarati na sva njihova pitanja uživo
  5. Kako bi usvajanje gradiva bilo lakše i efikasnije, grupe smo ograničili na maksimalno 10 polaznika
  6. Škola obezbeđuje sve tehničke uslove za uspešan rad (računari, LCD TV, savremeni programi za rad…)
  7. Dobijate besplatan kvalitetan priručnik sa obrađenim primerima u elektronskom obliku, koji Vam može služiti kao podsetnik pri kasnijem radu
  8. Po odslušanom kursu vršimo proveru znanja i dodeljujemo sertifikate o trošku škole.

Upisni rok u toku – akcijska cena

 

Nastava traje 2 meseca, odnosno 32 časa u trajanju od 90 minuta.

Ukoliko se prijavite do 15.07.2018. obuku možete platiti u 2 mesečne rate po 109 evra i tako uštedeti čak 50%. Puna cena kursa iznosi 218 evra/mesečno, a Vi je možete dobiti za upola manje.

Dovoljno je da se prijavite pozivanjem našeg broja telefona 011 40 82 117 i od koordinatora programa dobićete momentalno sve potrebne informacija o obuci. Prijavu možete poslati i elektronskim putem na info@bizniskursevi.com.