Primena Excela u biznisu – Vaš pouzdani saveznik u uspešnom poslovanju

Svaka firma koja želi da opstane na tržištu mora svakodnevno da prikuplja, organizuje i analizira masu raznih podataka. Od onih koji se tiču finansija i budžeta, preko detalja o kupovnim navikama klijenata, pa sve do informacija o platama i radu zaposlenih.

Tolike količine podataka mogu da izazovu pravu zbrku, ako u Vašoj firmi ne postoji neko ko zna kako da ih brzo i efikasno obradi.

I dok pokušavate da shvatite zašto Vaša firma ne napreduje onako kako ste zamislili, Vaši konkurenti neumoljivo osvajaju tržište. Srećom, rešenje problema Vam je nadohvat ruke.

Poznavanje rada u Excelu štedi Vaše vreme i novac

Agencija Poslovna savršenost organizuje u centru Beograda praktičnu obuku na kojoj vlasnici firmi, menadžeri i zaposleni mogu da nauče kako da koriste Excel formule i funkcije i prilagode ih sopstvenim poslovnim potrebama.

Kreiranje tabela i grafikona koji velike količine podataka čine razumljivim i preglednim, moćan je alat koji omogućuje donošenje ispravnih odluka o dobrobiti i firme i zaposlenih.

Brojke Vam više neće zadavati glavobolje, a nećete morati ni da plaćate spoljne stručnjake vične u korišćenju Excela. To Vam ujedno donosi i veliku uštedu pošto ćete sve moći uspešno da obavite unutar same firme.

Biznis Excel - napredno znanje ovog programa za vaše zaposlene

Kako će Vam obuka za upotrebu Excela olakšati posao?

Na obuci ćete naučiti kako da pravilnim kombinovanjem različitih mogućnosti koje nudi Excel steknete značajnu prednost u odnosu na konkurenciju.

Na primer, ako se bavite prodajom, saznaćete kako da pomoću Excela odredite koja ciljna grupa najviše troši novac na Vaše proizvode ili usluge, kada to najradije čini, u kom delu grada ili zemlje se nalazi i koja od njih najbrže brojčano raste.

U skladu s tim informacijama, možete u hodu da prilagodite i poboljšate svoju prodajnu kampanju. Na vreme ćete sprečiti eventualne gubitke i moći da nesmetano povećate prodaju i zaradu.

Excel će Vam koristiti i za finansijske izveštaje, sastavljanje radnih svezaka, određivanje budžeta, izračunavanje cena, praćenje troškova i zarade, razne proračune, automatizovano slanje rutinskih izveštaja, prikupljanje podataka o radu zaposlenih, upravljanje konferencijskim salama, prezentacije, knjigovodstvo, marketinške kampanje i još mnogo toga.

Na obuci ćete saznati kako da razvrstate i istaknete bilo koju vrstu informacija relevantnih za vođenje firme, i da uradite proračun za gotovo sve što Vam padne na pamet. Sve to ćete potom s lakoćom istaći na sažet i razumljiv način, uz zanimljive raznobojne grafikone koji mogu biti i u 3D.

Koje su prednosti Excel obuke?

Kurseve karakteriše velika posvećenost stručnih predavača koji insistiraju na praktičnim primerima i poslovnim simulacijama. Cilj je da polaznici bez odlaganja počnu da donose rezultate primenom stečenih znanja i veština u radnom okruženju.

Osposobljavanje za primenu Excela ujedno štedi novac Vašoj firmi, pošto će Vaš zaposleni sâm umeti da uradi sve što je Vašoj firmi potrebno od analiza podataka, pa nećete morati da angažujete spoljne saradnike koji bi se time bavili.

Sem toga, minimalno ulaganje u obuku doneće dugoročnu korist Vašoj firmi – dobićete alat da što bolje iskoristite resurse i postignete veći profit. Tokom Excel kurseva, naši predavači će sa Vama podeliti obilje korisnih saveta i otkriti Vam razne trikove profesionalaca.

Prijavite se već danas i iskoristite veliki popust

Kurs je organizovan u centru Beograda i traje 2 meseca.

Puna cena obuke je 199 evra/mesečno. Ukoliko se prijavite do 15.07.2018. dobijate popust od 50% i plaćate samo 99 evra/mesečno.

Šta je sve uključeno u promo cenu:

  • 100% praktična nastava sa mnoštvom radionica, vežbi i primera koje polaznici mogu odmah da primene na svom radnom mestu
  • Efikasna nastava u malim grupama od 5 do 10 polaznika
  • Potpuna posvećenost iskusnih predavača svakom od polaznika
  • Redovne online konsultacije sa predavačem, i uz to 1x nedeljno konsultacije uživo
  • Elektronski priručnik – besplatan
  • Savremeno opremljene učionice za kvalitetan rad (svaki polaznik ima svoj računar, bežični internet, prateće programe za rad, LCD TV…)
  • Na kraju obuke polaznici dobijaju sertifikat o uspešnom pohađanju obuke.

Sve što treba da uradite jeste da pozovete 011 40 82 117. Možete i da nam pošaljete prijavu mejlom, na info@bizniskursevi.com. Sve neophodne informacije dobićete od naših koordinatora za upis.